Paastuaja õnnistus.

Jeesus ütles oma jüngritele: „Hoidke, et te oma häid tegusid ei tee inimeste ees, neile näha. Kui mitte, siis ei ole teil palka teie Isa käest, kes on taevas! Sellepärast, kui sa almust annad, siis ära lase enese ees pasunat puhuda, nii nagu silmakirjatsejad teevad sünagoogides ja tänavatel, et inimesed neid kiidaksid. Tõesti, mina ütlen teile: neil on palk juba käes! Sina aga, kui sa oma almust annad, siis ärgu su pahem käsi teadku, mis parem käsi teeb, et su almus oleks salajas, ja su Isa, kes salajasse näeb, tasub sulle! Ja kui teie Jumalat palute, siis ärge olge nagu silmakirjatsejad, sest nemad armastavad sünagoogides ja tänavanurkadel Jumalat paluda, et inimestele näha olla! Tõesti, mina ütlen teile: neil on palk juba käes! Aga sina, kui sa palvetad, siis mine oma kambrisse, pane uks kinni ja palveta oma Isa poole, kes on salajas, ja su Isa, kes salajasse näeb, tasub sulle! Kui te aga paastute, siis ärge tehke morni nägu nagu silmakirjatsejad, sest nemad teevad oma näo inetuks, et ennast rahvale näidata oma paastumisega. Tõesti, mina ütlen teile: neil on palk juba käes! Aga sina, kui sa paastud, siis võia oma pead ja pese oma nägu, et mitte inimesed ei näeks su paastumist, vaid sinu Isa, kes on salajas, ja sinu Isa, kes salajasse näeb, Tema tasub sulle! (Mt EV)

Rubriigid: EAKK. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga