Patriarh Heigo Ritsbek osales dr VELLO SALO matusemissal

Anglokatoliku Kiriku patriarh dr Heigo Ritsbek osales 2. mail 2019 ISA VELLO SALO matusemissal Tallinna Kaarli kirikus. Matusemissal olid kohal paljud kirikute juhtvaimulikud (piiskop Philippe Jourdan, peapiiskop Andres Põder, piiskop Tiit Salumäe, metropoliit Stefanos jt) ja vaimulikud, Eesti Vabariigi Riigikogu esimees Põlluaas, Eesti Vabariigi valitsusest peaminister Jüri Ratas, välisminister Urmas Reinsalu, haridusminister Mailis Reps, rahvastikuminister Riina Solman, justiitsminister Raivo Aeg; Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, Eesti kõrgeimad sõjaväelased, samuti suur hulk loomeinimesi – nende nimel võttis sõna Doris Kareva. Kirstu juures seisid auvalves Eesti Üliõpilasseltsi liikmed.

Kanal 2 uurimas minu kokkupuuteist isa dr Vello Saloga
Rubriigid: EAKK. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga