Jaanuarikuu missad Tallinna anglokatoliku koguduses

Esmaspäeval, 1. jaanuaril 2018 kell 12.00 toimub EAKK Tallinna Püha Kolmainsuse koguduse kabelis (Müürivahe 33) PÜHA JUMALASÜNNITAJA MAARJA SUURPÜHA MISSA. Teenib piiskop dr Raivo Kodanik. Kirikukohv. TERE TULEMAST!

Laupäeval, 6. jaanuaril 2018 kell 12.00 toimub EAKK Tallinna Püha Kolmainsuse koguduse kabelis (Müürivahe 33) ISSANDA ILMUMISE SUURPÜHA MISSA. Teenib piiskop dr Raivo Kodanik. Kirikukohv. TERE TULEMAST!

Pühapäeval, 7. jaanuaril 2018 kell 12.00 toimub EAKK Tallinna Püha Kolmainsuse koguduse kabelis (Müürivahe 33) ISSANDA RISTIMISPÜHA MISSA. Teenib piiskop dr Raivo Kodanik. Kirikukohv. TERE TULEMAST!

Pühapäeval, 14. jaanuaril 2018 kell 12.00 toimub EAKK Tallinna Püha Kolmainsuse koguduse kabelis (Müürivahe 33) AASTARINGI II PÜHAPÄEVA MISSA. Teenib piiskop dr Raivo Kodanik. Kirikukohv. TERE TULEMAST!

Pühapäeval 21. jaanuaril 2018 kell 12.00 toimub EAKK Tallinna Püha Kolmainsuse koguduse kabelis (Müürivahe 33) AASTARINGI III PÜHAPÄEVA MISSA. Teenib piiskop dr Raivo Kodanik. Kirikukohv. TERE TULEMAST!

Pühapäeval, 28. jaanuaril 2018 kell 12.00 toimub EAKK Tallinna Püha Kolmainsuse koguduse kabelis (Müürivahe 33) AASTARINGI IV PÜHAPÄEVA MISSA. Teenib piiskop dr Raivo Kodanik. Kirikukohv. TERE TULEMAST!

Rubriigid: EAKK. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga